Fogorvosok


Dr. Moldoványi József – fog és szájbetegségek szakorvosa, konzerváló fogászati és fogpótlástani szakorvos

1985-ben a Szegedi Tudományegyetemen szereztem fogorvosi diplomát, ezt követően először 1987-ben fog- és szájbetegségekből, majd 2007-ben konzerváló fogászatból és fogpótlástanból tettem szakvizsgát. Több évtizedes szakmai tevékenységem alatt folyamatosan törekszem az új technológiák, módszerek bevezetésére a mindennapi tevékenységem során azért, hogy pácienseink korszerű, magas színvonalú ellátásban részesüljenek.

 

 

 

 

 


Dr. Moldoványi Nóra – fogorvos

Dr. Moldoványi Nóra vagyok. 2012-ben diplomáztam a Szegedi Tudományegyetem Fogorvostudományi Karán. Az egyetem elvégzése óta édesapám mellett dolgozom fogorvosként. Fogszabályzó szakorvosi  képzésemet két éve kezdtem el Budapest egyik legelismertebb szakorvosa mellett. 2015-óta a Pető Intézetben is segíthetem a munkáját, ahol mozgáskorlátozottak fogszabályzó kezeléseit végezzük. Ez a munka emberileg és szakmailag is különleges kihívást jelent.

Szakorvosi tanulmányaimon túl továbbképzésekkel próbálom tökéletesíteni a tudásomat, hogy a legmagasabb szinvonalú kezelésben részesítsem a hozzám forduló pácienseket. Hivatásom során a betegközpontú fogorvoslást szemelőtt tartva arra törekszem,hogy a fogorvosi szék ne félelmet, hanem a tökéletes mosoly felé vezető utat jelentse.

Szeretettel várom Önt is a rendelőnkben!

 

 

 


További munkatársaink:

Cserményi Gyuláné, Éva – recepciós, adminisztrátor, dentalhigiénikus

evaKözel húsz éve dolgozom a Dr. Moldoványi Fogászati Centrum munkatársaként. Fogászati asszisztensként kezdtem, majd munkaköröm adminisztratív feladatokkal is bővült. Jelenleg telefonos bejelentkezéskor én adok időpontokat a kezelésekre. Kiváló kommunikációs készségemnek és barátságos, empatikus természetemnek köszönhetően szeretek a nálunk megforduĺó betegekkel beszélgetni és kicsit oldani a bennük lévő félelmet.

 

 

 

 

 

 


Zsikla Teréz – fogászati szakasszisztens

terezTizenöt éve dolgozom a doktor úr mellett fogászati asszisztensként. Feladataim közé tartozik,hogy munkámmal a kezelések gördülékeny elvégzését biztosítsam. A hivatásom iránti elköteleződésemet és a hivatásom iránti szeretetemet bizonyítja,hogy rendszeresen járok továbbképzésekre és sokáig szeretnék még a szakmában dolgozni.
Szabadidőmben a cukrászat iránti szenvedélyemnek élek.