Dr. Moldoványi Nóra

Láthatatlan fogszabályozás Székesfehérváron

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó egy sínes fogszabályozó kezelés, mely a fogszabályozás leggyorsabban fejlődő és terjedő technikája

Láthatatlan fogszabályozás Székesfehérvár - Happy Smile - Dr. Moldoványi Nóra

A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó egy sínes fogszabályozó kezelés, mely a fogszabályozás leggyorsabban fejlődő és terjedő technikája, joggal mondhatjuk róla, hogy a fogszabályozás jövője.

Elsőre meglepő lehet, hogy egy pillekönnyű, áttetsző műanyag sín -vagy nevezzük alignernek-, képes a fogakat elmozdítani a kívánt irányba. Megmutatjuk, hogy mitől is működik, milyen tudomány van mögötte!

Orvostudomány: A sínes fogszabályozásban jártas kezelőorvosod a digitális fogszabályozós laborral kommunikálva felállítja a megfelelő diagnózist a fogsorod státuszáról, meghatározzák a virtuális fogmozgatás lépéseit és kisegítő eszközeit, hogy a kezelési terv a lehető legpontosabban elérje a célját.

Számítástechnika: A Cad/Cam technológia a tervezés és a gyártás elengedhetetlen eleme, ami lehetővé teszi a fogazat digitalizálását és a grafikus szoftver segítségével (3shape) a kívánt állapot megtervezését.

Fontos kiemelni, hogy az aligner technika egy kezelés, egy szisztéma, nem pedig egy produktum, amit csak cserélgetni kell. Általános tévhit, hogy ez a technika kompromisszumos fogszabályozás, csak egyszerűbb fogmozgatások végrehajtására alkalmas. Napjainkban a sínes fogszabályozás átfogó megoldást kínál a fogazati eltérések széles területén.

Láthatatlan fogszabályozás Székesfehérvár

Mi is valójában a láthatatlan fogszabályozás és hogyan működik?

Hogyan működik a láthatatlan fogszabályozás? Mit érdemes tudni erről?

A HappySmile sínek alapanyaga az áttetsző, biokompatibilis, poliuretán multilayer (többrétegű), rugalmas fólia, mely az aligner típusú fogszabályozók leghatékony alapanyaga.

A hagyományos PET vagy PET-G aligner alapanyagok magasabb hőmérsékleten (szájmelegben) hirtelen nagyobb erővel próbálják mozgatni a fogakat. Két külső rétege biztosítja a stabilitást, a köztes rugalmas, elasztikus réteg pedig a pontos illeszkedést mind a fogazatra, mind az attachmentekre. Háromrétegű kialakításának köszönhetően ellenáll az antagonista fogazatnak és hosszan lágyan adja át a beletervezett mozgatásokhoz szükséges erőt.

Ez az esztétikus és higiénikus fogszabályozó rendszer sokkal pontosabban és gyorsabban működik, mint a hagyományos, fogakra rögzített fogszabályozó.

Láthatatlan fogszabályozás Székesfehérvár - Happy Smile - Dr. Moldoványi Nóra

A kezelést megelőzően a kezelőorvos foglenyomatot vagy intraorális scan-t készít a fogakról, majd átküldi a HappySmile labor számára.

A gyártás alapja a high-tech 3D technológia. Egy rendkívül pontos és hatékony grafikai software (3Shape) segítségével a HappySmile szakemberei előre megtervezik az elvárt állapotot.

A tervezés során előzetes analízist, számításokat végeznek a fogívekkel kapcsolatban. Például, egy virtuális állcsontba helyezve a rágási funkció is előre látható.

A virtuális fogmozgatási tervben meghatározásra kerül, hogy hány darab sín szükséges az elvárt eredmény eléréséhez. Ezáltal előre meghatározott a kezelés költsége is, nem lép fel nem várt kiadás a kezelés időtartama alatt.

A kezelési tervről e-mailben képeket, illetve videót küldünk a rendelőbe, ahol a kezelőorvos szakmai és esztétikai, a páciens esztétika véleményt alkothat a megtervezett mosolyról.

A síneket napi 20-22 órán át kell hordani, melyek valójában nem csak látványra, hanem érzetre is észrevehetetlenek.

HappySmile fogszabályozó

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó sokkal gyorsabban és pontosabban működik, mint a hagyományos fogszabályozó.

Láthatatlan fogszabályozó előnyei

Sok előnye van a láthatatlan fogszabályozónak, többek között az, hogy gyors, hatékony, esztétikus és jobb ár-érték aránnyal rendelkezik.

Kérjen időpontot konzultációhoz!

Kérjen időpontot online vagy hívjon minket a minket a +36 30 5059 499 számon!

Láthatatlan fogszabályozás Székesfehérvár

Milyen előnyei vannak a láthatatlan fogszabályozónak?

A HappySmile láthatatlan fogszabályozó előnyei. Miért érdemest ezt a megoldást választani?

Láthatatlan Fogszabályozás Székesfehérvár - HappySmile

Diszkrét: A nevében is benne van, hogy a sín szinte láthatatlan, így üzleti tárgyalásokon vagy folyamatos beszédet igénylő munka esetén is a fogsoron tartható. Esztétikuma általál bármikor bátran mosolyoghat, nem kell kellemetlenül éreznie magát miatta.

Praktikus: A hagyományos eljárásokkal ellentétben a HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó akár extrém sportolás, vagy bármilyen más tevékenységnél sérülésveszély nélkül használható.

Kiszámítható: A teljes kezelés számítógépen, három dimenzióban előre megtervezett. A szerepét betöltött sínt maximum kéthetente -az eset és a páciens együttműködése függvényében-, akár hetente is lehet cserélni. Minden esetben a hatásában az előbbire építő, de további mozgatást lehetővé tevő sín következik, egészen a tervezett végeredmény eléréséig.

Gyors: A pár órás szünettel egész nap viselhető átlátszó sínek a fogakat nagyon rövid idő alatt a kívánt irányba állítják.

Higiénikus: A sín kivehető, tisztítható. Az egész kezelés alatt a fogtisztítás a megszokott rutin szerint történik, tehát a páciensnek nem kell változtatnia fogmosási szokásain. Ezáltal még az étkezések is a megszokott módon zajlanak a kezelés végéig.

Nincs mellékhatás: A hagyományos fogszabályozóknak meg van az a veszélye, hogy a felragasztott bracket-ek mellett a fogak szuvasodni kezdenek. A HappySmile Láthatatlan Fogszabályozó alkalmazása mellett a fogtisztítási szokások megtartásával ez a veszély nem áll fent.

Hatékony: A CAD-CAM program által tervezett fogmozgatás a sínek cseréjénél az új sínek segítségével rendkívül pontosan képes erőt közölni a fogazatra.

Jobb ár-érték arány: Mivel rövidebb a kezelési idő és lehetőség van a részletfizetésre, nem terheli meg egyszerre jelentősebben a pénztárcát. Ezáltal az előre meghatározott kezelés költsége kiszámítható.

Fogszabályozás Székesfehérvár

Fogszabályozási árak

Dr. Moldoványi Nóra fogszabályozó szakorvos szolgáltatásai

Láthatatlan fogszabályozó kezelés Árak
Láthatatlan fogszabályozó kezelés
Első konzultáció

(panoráma röntgen, teleröntgen felvétel, intraorális scanner történő lenyomatvételt, az arc-és szájfotókat és a fogászati szűrővizsgálat)

35 000 Ft
Digitális terv és annak átbeszélése, szükség esetén korrekciója 45 000 Ft
Attacmentek felragasztása 20 000 Ft
Átlátszó sín/ darab 30 000 Ft
Esztétikus frontfog felépítés (Omnichroma tömőanyaggal)

A láthatatlan fogszabályzóval történő kezelés végleges költségét csak a digitális terv alapján tudjuk pontosan kiszámolni, mert a terv darabszámra pontosan adja meg kezeléshez szükséges sínek számát. A kezelés után előfordulhat, hogy szükség van 1-2 plusz sínre, ami a fogak finomhangolását végzi. Ezekért az úgynevezett refinement sínekért nem számolunk fel plusz költséget.

30 000 Ft
Kontroll

Egy alkalommal két fogíven történő kezelés esetén 4 párat, egy fogíven történő kezelés esetén 4 darabot adunk át. Mindig csak annyi sínt kell kifizetni, amennyit a páciens átvett. Ezzel próbálok részletfizetési konstrukciót kialakítani, hogy ne kelljen a páciensnek az egész kezelésért egyszerre nagyobb összeget kifizetnie.

10 000 Ft
Attachmentek eltávolítása, polírozás, fluoridos profilaxis 15 000 Ft
Retenciós sín átadása fogívenként 35 000 Ft
Retainer ragasztása fogívenként 30 000 Ft
Egyéb szolgáltatások Árak
Egyéb szolgáltatások
Szájhihiéniás tanácsadás 5 000 Ft
Ultrahangos fogkőleszedés, polírozás mindkét fogíven 25 000 Ft
Professzionális (rendelői) fogfehérítés 90 000 Ft
Esztétikus kompozit tömés 25 000 Ft
Tejfogtömés 10 000 Ft
Barázdazárás 15 000 Ft
Cirkon kerámia korona 80 000 Ft
Láthatatlan fogszabályozás

Kérjen időpontot konzultációra!

Kérjen időpontot most HappySmile láthatatlan fogszabályozáshoz Székesfehérváron!

Idopontkeres - Fogszabalyozas (ALL)

Fogszabályozás Székesfehérvár - Dr. Moldoványi Nóra
Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Moldoványi Nóra

Szakorvosi tanulmányaimon túl továbbképzésekkel próbálom tökéletesíteni a tudásomat, hogy a legmagasabb színvonalú kezelésben részesítsem a hozzám forduló pácienseket.

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
Részletek