Dr. Moldoványi Fogászati Centrum

Fogfehérítés Székesfehérvár

Fogászati rendelőnkben professzionális fogfehérítést végzünk.

Fogfehérítéssel kapcsolatos tévhitek, hiedelmek, házi praktikák sokaságával találkozunk az interneten. A szódabikarbónával történő fogmosástól kezdve, az aktív szénnel gazdagított fogkrémeken keresztül, a plázákban található fogfehérítéssel foglalkozó üzleteken át szinte kimeríthetetlen a fogfehérítésre szolgáló eszközök tárháza.

Fontos tudni, hogy ezeket a módszereket, amelyeknek egytől egyig csábító marketingjük van, fenntartásokkal kell kezelni. Jó esetben “csak” pénzkidobás és semmi hatásuk nincs, rosszabb esetben károsíthatják, gyengíthetik a fogzománcot, emiatt a fogak könnyebben fogékonyabbá válhatnak a fogszuvasodásra.

Ha fehérebb fogakra vágyunk, mindig orvos által végzett rendelői fogfehérítést válasszunk, amit minden esetben egy alapos klinikai vizsgálat előz meg, különös tekintettel az íny állapotára, a nyaki kopásokra, a megfelelő szájhigiéniére.
A fogfehérítést minden esetben minimum egy héttel megelőzi fogkőleszedés és a fogfelszínek polírozása is. Fontos tudni, hogy a már meglévő tömések és koronák a fogfehérítés során nem világosodnak, ezért ezeket, amennyiben zavaróak vagy látható helyen vannak, a tökéletes eredmény érdekében javasolt cserélni.

Fogfehérítés Székesfehérvár

Fogfehérítés menete

Fogfehérítés Székesfehérvár

A kezelés a fogak alapos megtisztításával és polírozásával kezdődik. Ezt követően felhelyezek egy speciális ínyvédő anyagot, amely azt a célt szolgálja, hogy a fehérítéshez használt sav ne marja meg az ínyt. A fogorvos által használt speciális fehérítő gél 3×8 percen keresztül marad a fogakon, melynek aktiválása a kívánt fehérség elérése érdekében egy intenzív, kék fényt kibocsátó lámpával történik. A fogfehérítés egy zománc védő paszta felhelyezésével zárul, annak érdekében, hogy megvédjük a fogzománcot a károsodástól.

A rendelői fogfehérítés körülbelül másfél órát vesz igénybe.

Fogfehérítés után legalább egy hétig kerülni kell a dohányzást( amit egyébként is), a kávé, tea, kóla, vörösbor, egyéb színes italok, vöröskáposzta, cékla, spenót és egyéb színes ételek fogyasztását, mert a fogfehérítés végleges eredménye a kezelést követő 1-2 nap múlva alakul ki.

A  rendelői fogfehérítés biztonságos és nem károsítja a fogzománcot, ritka esetben 1-2 napig érzékenységgel kell számolni.

A fogszabályzó kezelések végén pácienseim szépen szabályozott fogait fogfehérítéssel tesszük még tökéletesebbé.

Több, mint 30 éve Székesfehérváron

Fogfehérítés Székesfehérváron a Dr. Moldoványi Fogászati Centrumban több, mint 30 éve!

Modern technológia

Fogorvosi rendelőnk a legmodernebb fogászati felszereléssel dolgozik a magas minőség érdekében

Szakértői csapat

A legmagasabb fogászati minőséget biztosítjuk pácienseinknek képzett és tapasztalt orvosunk által

Fogfehérítés Székesfehérvár

Fogfehérítési árak Székesfehérváron

Dr. Moldoványi Nóra fogszakorvos szolgáltatásai

Esztétikai fogászat, konzerváló fogászat Árak
Esztétikai fogászat, konzerváló fogászat
Professzionális (rendelői) fogfehérítés 120 000 Ft
Otthoni fogfehérítés (sínek és a fehérítő anyag árát tartalmazza) 90 000 Ft
Belső fogfehérítés 20 000 Ft
Fogfehérítés Székesfehérvár

Kérjen időpontot konzultációra!

Kérjen időpontot most fogfehérítéshez Székesfehérváron!

Idopontkeres - Fogszabalyozas (ALL)

Fogszabályozás Székesfehérvár - Dr. Moldoványi Nóra
Fogorvos, fogszabályozó szakorvos

Dr. Moldoványi Nóra

Szakorvosi tanulmányaimon túl továbbképzésekkel próbálom tökéletesíteni a tudásomat, hogy a legmagasabb színvonalú kezelésben részesítsem a hozzám forduló pácienseket.

A webhely tartalmának megjelenítéséhez és a felhasználói élmény fokozásához cookie-kat és hasonló technológiákat használunk.
Részletek